21 d’octubre 2008

Radio Novato

.secció ENTREGUES PER FASCICLES.

Bon dia a tothom! Ja tornem a estar aquí amb la nostra entrega quinzenal, sempre disposats a donar canya. Aquesta vegada hem tingut una idea revolucionària i us demanem la vostra col·laboració.

Es tracta de reciclar. Ens hem donat compte de que això d'estudiar requereix el seu esforç i dedicació, i de que al final del dia arribes a garabatejar mitja dotzena de fulls amb idees, esquemes i dibuixos que llances a la brossa perquè no val la pena guardar-los. Trobem que li faríem un gran favor al medi ambient si els separem de la resta de deixalles.

Com ho fem? Jo i el meu company ens hem ficat d'acord per fer servir un cubell dels dos que tenim per al paper i l'altre per a la resta. Vosaltres, munteu-vos-ho com vulgueu. Des d'aquí creiem que és una iniciativa que pot resultar divertida i tot.

I si apart de col·laborar voleu mostrar el vostre recolzament, també hem preparat un cartell que aquí, a la B301, hem penjat a la porta. Si també el voleu us el podeu imprimir o podeu fer-ne un de propi.

Tot sigui per la causa.

.David el Novato 301.

5 comentaris:

Radio Patio Resi ha dit...

La idea es bona, bastant bona, però ho hauries de portar a un nivell més massiu.Tinc una qüestió que fer-te. El paper que separis, qui el te que dipositar al seu contenidor corresponent?? les senyores de la neteja?? elles segur que no. Llavors aquí ve una de les meues primeres propostes. Una idea bastant genial seria aconseguir un contenidor de paper gran i posar-lo en un lloc concorregut de la residència, i un cop per setmana buidar-lo de tot el que hagin dipositat els residents (paper sempre). I la segona proposta que et llenço, podries, o podríem organitzar un concurs de disseny de cartells, i tota aquella gent que hi estigui interessada, el pengi a la seva porta, i un jurat avalues i repartís un premi, aquest cartell de retruc serviria per avisar a les senyores de la neteja que dintre d'aquella habitació es practica el reciclatge. D'aquesta manera en trauríem un bon ús del cartell. Aquesta es la meua opinió.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada particularment la idea de posar un contenidor per al paper, així tots els residents que ho desitgin podran reciclar.

Anònim ha dit...

M'apareixen molt bé les dos idees, però primer voldria saber l'acceptació que té la proposta. Hi ha molta gent que recicla? Si som quatre gats no fa falta montar res, cadascú treu el paper un cop cada quan li vagi bé i au. Si tingués molta acceptació... podríem fer coses. Tot depèn del recolzament popular que tinguem.

Vinga, hi ha algú més que s'hi apunta? Ja n'hi hagut uns quants que m'han mostrat el seu recolzament. Moltes gràcies pel detall.

Anònim ha dit...

Jo el paper el guardo a un calaix.
I si el vull reaprofitar utilitzo la tàctica canvi de color. M'explicaré:
-Avui escrius en color blau.
-Demà escrius als espais amb color roig.

Bueno els colors poden variar-se. A vegades combino roig/verd, negre/roig/, llapis/blau...I així vas canviant...

Un consell no utilitzeu negre i blau que es confon bastant.

P.D. Si teniu problemes per entendre el sistema passeu per la meua habitació que vos ho explicaré.

Anònim ha dit...

Jajaja, ben fet.

Powered By Blogger