15 de gener 2009

Novetats Any 2009

.secció INFORMACIÓ.

Bon any 2009 a tots. L'equip de RPR.tgn ens dirigim a tots vosaltres, per primera vegada en aquesta any, per informar-vos del que ens espera durant el que queda d'any.

Volem començar l'any amb bon peu, i volem que aquest any esteu més atents que l'any passat a aquesta pàgina, perquè el 2009 ve carregat de moltes coses noves, i molt interessants. Així que no perdeu punt, i sobretot desprès dels exàmens finals sovintegeu aquest bloc, perquè creiem que valdrà la pena.

Tot seguit us fem un petit anticip d'algunes de les coses més importants que s'aniran succeint durant el que queda de quadrimestre.

1er. Com que el fòrum a nivell residencial ens "quedava petit", hem decidit crear-ne i gestionar-ne un, a nivell nacional. Es a dir, un punt on residents d'altres residències de la cadena RESA, distribuïdes per tot l'estat espanyol, i nosaltres, podrem intercanviar informació de qualsevol tipus, i sobretot, el que es mes important, conèixer gent nova. Així doncs tots els que hi esteu interessats ja podeu registrar-vos, connectant-vos a RPR.nac, l'enllaç el trobareu al lateral sota de l'enllaç del fòrum RPR.tgn. La noticia la farem pública en el pròxim número de la resvista Cub Resa.

2ona. Com que aquest curs es curs de celebracions d'aniversaris, ja que el mes passat vàrem celebrar el desé de la nostra residència. En el mes de Febrer, RPRtgn celebrarà el seu primer aniversari. Amb això us comuniquem que hi haurà una festa en la que hi haureu d'assistir tots. Així, a més, tindrem l'excusa perfecta per cel·lebrar que ja hem començat un nou quadrimestre universitari. Sobretot esteu atents a la pàgina per conèixer tots els detalls de la festa.

3era. En el mes d'Abril, al igual que l'any passat vàrem fer, celebrarem els II Premis Sant Jordi, amb novetats, com per exemple, un nou sistema de votacions i algunes categories diferents. Tot coincidint amb la celebració de la festa en honor al nostre Patró de la residència.

4rta. També durant el quadrimestre, portem previst de intentar organitzar alguns concursos. Ja siguin de cant o de disseny o alguna competició. Activitats que omplin nits i tardes aburrides. En les quals seria interessant que hi participes bastanta gent, tant de públic com participant.

Bé aquestes són algunes de les novetats que ens portarà aquest 2009. Novetats que sense la vostra participació no podran ser possibles. Novetats que es fan única i exclusivament per a tots els residents. Novetats que desitgem que us agradin a tots.

Des de el nostre Equip res més, desitjar-vos molta sort amb els exàmens finals o recuperacions, i demanar-vos la vostra participació en els fòrums.

.Salutacions cordials l'Administració.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Així m'agrada! Crec que pot ser divertit i tot!

Anònim ha dit...

Estaria be fer una competicio de futboli!!!

Radio Patio Resi ha dit...

Aquesta es una de les idees en les quals ens basem a l'hora de dir que organitzarem una competició. Entre d'altres està la del futbolí, però també pensem organitzar, si podem, concursos de cartes, guinyot, poker...

Anònim ha dit...

Semblen interessants totes les propostes, sobretot la de la festa d'aniversari. Segur que serà sonada!!! Tot i que el botellon del novato va deixar el llistó ben alt, segur que els administradors estaran a l'altura de la gran festa de primer aniversari d'RPR. Espero que hi participi molta gent. Ànims!!!

Radio Patio Resi ha dit...

Intentarem que sigui sonada, o almenys que sigui divertida. No obstant es un fet un tant complicat, sense tenir liquiditat monetària per poder muntar una festa d'un nivell com la del Novato. Si la gent s'hi apunta, i hem som prou podem arribar a fer alguna cosa de gust. Així que esperem a tots els residents.

P.S.:Gràcies als residents que doneu suport d'aquestes maneres. Gràcies.

Powered By Blogger