02 de setembre 2009

BENVINGUTS al curs 09-10

.secció INFORMACIÓ.

Tant si sou antics com nous residents, RPR (radio patio resi) us vol donar la benvinguda.

Comença un altre curs acadèmic, nervis i novetats per a alguns, i tornar a la rutina per a uns altres. Però tranquils, que precisament per a evitar la rutina està RPR, organitzant festes, concursos i altres esdeveniments que anireu descobrint al llarg del curs. Si teniu temps lliure, podeu tafanejar pel bloc i veure les fotos i vídeos dels diferents actes organitzats els passats cursos.

Pròximament, com ja sabeu tots els veterans, organitzarem la Festa de Coneixença i la Festa del Novato 09; o sigui que quan sapiguem les dates exactes ja us informarem. Tots aquells veterans que vulguin formar part de l'organització de la Festa del Novato, deixeu el vostre nom en un comentari o pose-us en contacte amb algun dels administradors (Marc o Pedro José), o envieu un e-mail a rpr_tgn@hotmail.com, i pròximament ja us informarem de les dates de les reunions.

Aneu entrant regularment a la pàgina per a estar informats de totes les novetats que anem publicant!

Més endavant us anirem informant de totes les novetats!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei que poc m'esperava que continuessiu amb la nostra radio estimada. Si munteu una festa rollo la coneixensa per al dia 17 jo mapunto. Es a dir conteu en mi, jejeje. Visca RPRtgn.

El vostre administrador en cap vitalici, des de la distancia que li proporcionen les platges.

Anònim ha dit...

Me pareix que aixos este any esta mes mort que tots los que viuen al cementeri de barcelona, jejeje.

Powered By Blogger