15 d’octubre 2008

Doctor Amor

.secció INFORMACIÓ.

A raó de la llarga controvèrsia que ha suposat l'aparició de certs comentaris en alguna de les nostres entrades del bloc, i sumant-li la petició indirecta d'algunes de les persones que resideixen en la Residència, l'Admintració de RPR ha tingut la idea de crear un nou espai.

Aquest espai s'inclourà dintre de l'apartat d'entregues per fascicles. Pròximament donarem forma i vida a la secció del "Doctor Amor". Un apartat en el que parlarem, i ens informarem sobre les relacions de parella, i tot el que comporten. Com enamorar, com fer l'amor, com fer sentir millor la persona que tens al costat... tot sota la supervisió de la mirada atenta del nostre especialista especial, el Doctor Amor.

Des de l'Administració us demanem un poc de participació en cada una de les entrades que es publicaran, si teniu alguna cosa que aportar, alguna experiència, algun tipus de dubte, ho exposeu i serà atès de la millor manera possible.
Així doncs, us invitem a que esteu molt i molt atents, perquè el nostre Love Doctor ve carregat de xocolata amb nata, molta loció i sobretot molt i molt d'Amor.

.Salutacions cordials l'Administració.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Trucha.. ets tu el doctor amor?

Anònim ha dit...

Hola a tots/es, companys residents, si pensaveu que m'emprenyaria per els comentaris del blog anterior es que no hem coneixeu prou..., wueno vosaltres us o perdeu..., nomès voldria una cosa que els qui parlin per aquests blog que tinguin els collons o els ovaris (amb perdò) de dir qui són com faig jo, es molt fàcil critica a la gent amaganse darrere d'un anònim.

Per altra banda us vaig a dir el meu estatus personal per a que no hi hagui mes rumors com que me liat amb varies xikes de la resi quan nomès me liat amb una. ( no dire noms perque no vull que hem denuncien per violar el vostre dret a l'intimitat...)El meu estatus es de parella liberal, o sigui que encara hem podeu pescar! :P Però no trigeu massa que igual me pesquen i m'arramblen i ja no tindriu oportunitat.

Ala ja me carregat el blog!:P o sento truxa...

Una forta abrasada a aquelles persones que ja saben que tenen la meva amistad i a les que no pos que se la guanyin que jo no sóc rencorós.

P.D: Me quedat agust.I ùltimament he follat com un desgraciat per aquells que ho dubtaven (perdò una altra VEGADA per el vocabulari). X aquells que no entenen català... que vaguin aprenen que ja toca!Administradors sius plau no mel elimineu que me le currat molt! :P

Anònim ha dit...

Mmmm...doctor amor...
Això sona bé...Per quina habitació s'ha de passar? Hi ha alguns temes que potser m'interessarien...

Admin tècnic ha dit...

Si hi ha el blog es per algo, tots els comentaris i lo que s'hagi de dir, es diu per aqui.

P.D.Primera pregunta pel doctor amor, o l'autor de la frase (Jordi):
Com follen els desgraciats?

Anònim ha dit...

Mencanta aquesta nova proposta, de fet tinc moltes preguntes per al doctor amor. Pero prefereixo esperarme a que surtin les entrades per anar fent preguntes sobre els temes. Pero ara mateix tinc una pregunta molt urgent, fa poc he mantingut relacions "amoroses" amb un amic, i cada vegada que ho intentavem hem venia un atac repentí sem tallava de cop el rotllo, no se perque, a que es podria deure aixo?? gracies.

secretalove.

Anònim ha dit...

:|

Anònim ha dit...

noies, aprofiteu a pescar a jordi "ke me lo quitan de las manos"!!!

Anònim ha dit...

gràcies per als meus venedors ambulants, us estimo a tots!! per cert no rebreu cap compensació en especies... :P

x cert els desgraciats follen ps com tothom suposo... 2 horetes de preliminars.... 4 hores de bon sexe...i a dormir la mona!! com tothom!! no???

Anònim ha dit...

Em be avans de dir com follen els desgraciats sauria de definir un desgraciat po com n soc de lletretes dire q els desgraciats principalment n follen jejeje.PQ?Pq son desgraciats coi jejejeje.Per ser jordi n contes fantasmades q en dos ores de preliminars segons tu la tia te sadorm jejejeje i en "4 ores de polbo"(per a ser bon sexe nesesitariem lopinio della sense voler ofendre)no se n crec q en yage tan q segurament el david tmb nesesita la habitacio jejejejejejejeje aver q en lo pel llarg que te pos si estas a fosqes semrpe pots tindre errors jejeje.
Bueno q conste q tt esta escrit desde el mes pur estil de cachondeo sense ofendre dingu.
Be com feia temps q n entrava per la web etc e vist q ian novetats pero paso de dir re n val la pena jejeje.

PD: JO SI FIRMO
JBUCH

Anònim ha dit...

Ohh gran buch!!!, gràcies per ser uns dels pocs k firma, s'agraeix, junt al meu inestimable company de habitació!, respecte al comentat per tu no estic d'acord que els desgraciats no follin... son persones i tenen dret a follar com tothom... i segur que tb deuen pescar, encara que poc... pk hi ha molta "bona dona" solta pel mon..., per altra banda ja et dic jo k no s'adorm... amb 2 horetes de preliminars..., a més el bon sexe es pot dur a terme els cap de setmana que l'habitació esta lliure, entre semana amb el meu company per mitg es més dificil... (gràcies david per la teva inestimable col·laboració un altre cop...) per últim lo dels errors a fosques es un dany colateral no es pot fer res... però amb la pràctica es va milloran!!

P.D: es kedareu amb les ganes de tenir l'opinio de la meva "novia", jo tb ho faig de cachondeo! XD, mola veure lo kotilles k arrien a ser la penyuki de x aki...

Anònim ha dit...

Jordi!! M'has partit el cor!! Com que inestimable? Que no es pot estimar? I despres dius que el nostre amor són danys colaterals que no es poden evitar..

Si estas coladet per mi, reconeix-ho!

Anònim ha dit...

El nostre amor es platònic.... ahi perdò plutònic... que es de Plutò!!!

jajajaja

no se t'hem faràs!!!

(a partir d'ara tindrè de durmir amb un tap de corxò al cul per si les moskes... de uns kuna kilets... :P)

es amb cariñu tontu meu!

Anònim ha dit...

M... amor plutònic? Ets extraterrestre i no m'ho havies dit? M... el doctor amor sabrà com follen els extraterrestres? No és que me'n vulgui follar cap, es mera curiositat.

Aprofito per anunciar-nos a les tenques interessades per que passin per la nostra habitació. Ens falta molt d'amor (tot que jordi digui que no). I... independentment del que posem per aquí pel blog, els dos som heteros.

A què espereu?

Anònim ha dit...

els desgraciats la unika forma q follen es pelantsela pq sino no serien un desgraciats.te logika no???
vull saber q fas en els "preliminars"?
jo crec k si necessites 2 hores pa ficarla calenta i 4 pa que se corregue, aixó vol dir que algo no fncione.no???
i no digues q es multiorgasmika pq 4 hores son massa.
no es x fastidite xo cadascu te la seva opinio.matros respectem la teva

Anònim ha dit...

M'estic imaginant a Jordi i David, un a cada punta d'habitació i deixant comentaris aquí...
És una bona imatge.
Ara imagineus les coses que s'han quedat dintre de l'habitació i no s'han arribat a escriure...Ara que amb la porta oberta...tot es deu escapar d'alla dins...

ô_Ô

Firmat: El gat amb botes.

Anònim ha dit...

es tenen k fer uns bons prliminars sempre que hi ha temps!! el contingut dels quals keda com a top secret si es vol saber s'ha de provar (nomes noies... no us ilusioneu xikets... jajaja) i contra mes temps i mes lent es fagui l'amor molt millor, eske... mira k pensar k algo falla... a k no noies? contra mes rato millor?jajaja

Wueno ara tindreu k esperar k hem pirare a Bilbao akesta nit... pero trankiles xikes... TORNARE!!!

Sayonara Baibye.... o com cony s'escrigui :p

P.D: Terminator.

Anònim ha dit...

Flipaaat!

Anònim ha dit...

C'est la vie! Et no se la toqué!
Qu'est-ce que c'est? C'est merdé preguntava la francesa a la revolution francesa qu'est-ce que vous avez pensez???

P.D. Hi ha un noi de la resi molt guapo. Em penso que està al tercer pis...

Anònim ha dit...

Jordi, no és per ofendre, xo jo crec q aixo de les 2 hores de preliminars... Si és veritat t'he de fer una pregunta: Com ho fas x awantar dos ores amb la tia alla nua i tu amb els preliminars i sense poder ficar-li?? Si tot això és veritat i a més tens un bon rabo,et puc posar en contacte amb un amic que produeix pelis porno (amb una comisió del 40% per a mi, es clar!). Weno Sexminator, que te vaigue b x bilbao i a vore si en les bilbaines tmb te funciona lo teu metode ;)

PD: Sobretot precaucions!!! A vore si despres començaran a aparèixer mini Sexminators pel món jejeje.

Xa Buch i Jordi: jo tmb signo:

Administrador Adjunt

Anònim ha dit...

Ai mare...

una realista ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei! No us passessiu ni un pel amb el meu company! Una cosa és fer conya i l'altra voler ofendre.

Anònim ha dit...

Ki ki ri kiiiiii
ki ki ri kiiiiiiiiiii
ki ki ri ki!!!!!

He raptat un gall, el rescat es 4€ i 1€ x el lloguer de la massa!!!

Anònim ha dit...

kom xaleu eee

io stik a favor del tema este xk a molta gen li fara servei... lo proxim auria de se un servei d psicologia k me penso k aniria be a molta gen tb

ale vinga a portarse be

Anònim ha dit...

Molt graciós lo del granjero...

Només dir que es si es troba per la resi un llibre d'Introducció als Circuits Electrònics que m'ho faci saber, que és meu.

Moltes gràcies.

Powered By Blogger