01 de desembre 2008

Temps de Crisis, Temps d'Innovacions.

.secció INFORMACIÓ.

Ens tornem a dirigir a tots els nostres lectors per notificar-vos unes quantes coses. Actualment, en el món s'està passant per un període de crisis que afecta a tothom, fins i tot, a aquesta pàgina web. Però nosaltres, volem anar en contra d'aquesta tònica mundial i volem fer veure que no ens afecta. I després d'uns dies d'inactivitat en la pàgina desitgem reaparèixer i ens disposem a comunicar-vos unes quantes noves idees que se'ns han ocorregut. Tot seguit us les expliquem.

En motiu de les festes que s'aproximen, les festes de Nadal, hem pensat en organitzar unes quantes activitats que giren al voltant d'aquesta festa. Algunes de les quals, si tenen bona acceptació, esperem donar-los-hi continuitat.

La primera, es tracta de fer un Amic Invisible a nivell de tota la residència. Tots el residents que hi estiguessin interessats s'inscriurien i es procediria al repartiment dels noms. Els regals no sobrepassarien el valor de 5€ i serien entregats la nit de la Festa de Nadal que organitza la Residència.

La segona, es tracta de organitzar una loteria interna, que l'anomenaríem 6/RPR/49. El sistema podria variar en dos tendències. Una seria fer un pagament de 2€ per butlleta, i sortejar només els nombres que hi hagin venuts, i el que guanyi s'emporta el pot de la setmana o quinzena. I l'altra, podríem organitzar un sistema semblant a la Primitiva, però augmentant la probabilitat de que et toques, i en cas de que aquella setmana o quinzena no hi hagues guanyador s'acumularia al pot.

I la tercera, es tracta de organitzar un sorteig entre tots el registrats al Foro d'RPR. Així augmentariem el nombre d'usuaris, i amb això donariem a coneixer aquesta eina que gairebé ningú coneix. Deixeu-nos dir que el Fòrum va ser creat per posar-nos a prova per un repte encara més gran. Si ens surt bé, ens donareu coratge per empendre el repte. I vosaltres us ho passareu bé.

Espero que valoreu totes aquestes idees i sigueu positius i participatius. Recordeu que aquestes coses es fan per a enriquir la nostra comunitat i que nosaltres no guanyem res de res. Simplement ens enriquim de la vostra acceptació. Si teniu temps per als vostres Fotologs, Tuentis, Facebooks.... podeu tenir un poc del vostre temps per a RPR. Gràcies per aquest temps.

A la part lateral penjarem una enquesta on apareixeran aquestes opcions, podreu escollir més d'una resposta.

.Salutacions cordials l'Administració.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A la persona que ha posat crec que cap, ole sus huevos capao!!! Estem en un país de lliure opinio, i al igual que ell a escollit aquesta opció, jo també soc lliure de dir la meva. Es mereix un 0 al companyerisme. Es mereix un 0 a l'actitut personal, no seras mai dirigent d'una empresa amb aquesta actitut. Però som lliures. Per això jo trio l'opcio companyerisme i participatiu. Res mes.

Anònim ha dit...

M'agrada la idea. Jo porto el de RN bastant oblidat. A veure si per aquesta setmana puc enllestir una altra entrega.

Powered By Blogger