26 de novembre 2008



Aquest dijous, macrofesta de la URV a PACHA la Pineda!!!!

Sorteig de dos nits d'hotel + Forfaits.

Regals de JB, WhiteLabel i Bacardi.


Si voleu entrades anticipades, aneu a l'habitació B-505 i pregunteu pel Marc, que les ven per 8 euros més consumició.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

no fikis k venia jo entrades k potser te hernies truxeta... ja t'agafare per banda ja...

ala a cascarla!

Admin tècnic ha dit...

En aquest post, el truxeta "ni pinta ni corta" Ja que l'he posat jo, l'àdmin tècnic. I com pots entendre no me tiraré pedres a la teulada.

Més de mil entrades venudes a la Pacha, la quarta part pel colectiu I have a Dream !!!

Gràcies a tots/es

Anònim ha dit...

pos ja us podeu confitar akesta pagina web no tornare a entrar si no hi ha llbertat d'elecció x als residents sino una dictadura vostra... pk vaig solicitar x correu al truxa o ki kony estigui al corrent del puto correu k m'ho fikessiu a mi per a vendre entrades tindries d'haver ficat els dos... aixo es d'un egoisme i una falta de respecta a un company resident k ademes has tingut la barra d'aprofitar k penja els cartells x ficar la meerda del teu nom i numero d'habitació, ja pots borra akes missatge pk no tornare a entrar en akesta merda de dictadura k es akesta web, si vols dirme algo mo dius a la cara jo pasare simplement de tu xk m'has faltat al respecte ambs akestes dos accions

a cascarla k segur k ho necesites!!!

Radio Patio Resi ha dit...

Salutacions, ara entra el Truxeta dels collons. O sigui algú que te nom que es el següent: Jordi Blanch. Anem a veure, quan una persona vol criticar alguna cosa, abans a de intentar no cometre els errors que posteriorment criticarà. M'explico, si personatge X penja cartells i després apareix personatge Y i els hi arrenca, perquè li a vingut bé, perqué, el personatge Y s'indigna quan li posen un número a sobre del cartell?? en quan no li han arrencat. Ni dictadura ni polles, Y inicià una suposada guerra i per consegüent X a respost. Amb això no recolzo la postura del X, però si que la comprenc.
Després, i ara si que mi poso jo, perquè aquí m'han tocat allò que només sona quan m'ho toca la novia. Qui collons et penses que ets tocant la pera com la toques posant aquest comentari ofenent a les altres persones que ens dediquem a aquesta pàgina en quan no hem pres partit en ninguna de les accions empresses. A més, si fos per mi i per les normes de qualsevol Fòrum hauria d'haver-te suprimit els comentaris on feies publicitat, perquè en qualsevol fòrum aquesta acció està penalitzada i classificada com SPAM. Així que on et queixis tan que coses per tu també se'n fan, i pel que ens aportes a la pàgina no serà perquè res al costat del que tu fas es massa, sempre tocant la pera per un accent, malgastant el temps posant comentaris de poc interès per no dir gens. I no dic res més, simplement que hem fet més nosaltres per tu que tu per nosaltres, i aquí ja no especifico detalls. Salut i Porros com diu un amic meu.

Anònim ha dit...

Com a persona co-responsable de l'administració d'aquest blog, em veig obligat a posicionar-me d'acord amb les accions i arguments dels meus companys administradors. En primer lloc, et diré que sembla mentida que facis aquest tipus de comentaris, insults i acusacions quan tu mateix estas cansat de rebre'n en aquesta mateixa pàgina (i que sovint els mateixos administradors em eliminat o intentat fer-ho) o sigui que crec que el més correcte que podies fer es parlar les coses cara a cara amb qui tens el problema, i no anar fent demagògia barata sobre els esforços i accions d'altres persones. Res més.

Des d'aquí sempre vetllarem per la llibertat d'opinió i el respecte entre tots els residents i participants.

Anònim ha dit...

Tota la raò teniu els admins.Aquest jordi301_B, que no se qui serà va cometre errors al arrancar cartells que va possar Marc. Si es quixa es el seu problema, tothom sap que aquest noi no pinta molt a la nostra resi.

Seguiu així siusplau. Revolucionari_jordi_inutil, no et fiquis on no et demanen

by resaero

Anònim ha dit...

Ei jordi301 et podries plantejar de canviar una mica la teva manera de pensar. Ets un desagrait i un covard perqué les coses se comenten a la cara i aixó ho tendries que saber que ets prou grandet. Haver si anem madurant d'una vegada, deixem de fardar que si preliminars i osties i mos fiquem a la faena que va sent hora.

Powered By Blogger