07 de novembre 2008

Radio Novato

.secció ENTREGUES PER FASCICLES.

Bon dia novatos i novates, veterans i veteranes. Benvinguts una quinzena més la nostra secció. Aquesta vegada va dedicada als pobres nouvinguts que els falla el sentit de l'orientació i que es perden per Tarragona. Per a ells hem elaborat un mapa per que us situéssiu dins la ciutat. Tan sols fa falta que cliqueu en el següent enllaç i que el guardeu a les adreces d'interès del vostre navegador per tal de poder consultar-lo sempre que vulgueu.

MAPA ORIENTATIU

Com podeu veure, hem pensat en casi tot. Des dels llocs d'aprovisionament més propers fins a les farmàcies. També hem obert un post al fòrum per que poguéssiu suggerir altres coses que un bon novato ha de saber situar.

I ja sabeu que per fer qualsevol altra suggerència per aquesta secció o qualsevol altra del blog, ho podeu fer enviant un SMS al número 2324 des de qualsevol telèfon de la residència (preu del missatge: 0 cent + IVA).

Fins d'aqui a quinze dies!

.David el Novato 301.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EL COMANDO NOCTÁMBULO HA LLEGADO A LA RESIDENCIA.


PREPARADOS?

Anònim ha dit...

Era una vegada un tio que es va passar tres mesos fent un puzzle. El dia que el va acabar es va fer molt content i ho va anar a contar ràpidament als seus familiars i amics: "he acabat el puzzle! he acabat el puzzle!".

"Oh que be", li va dir un, "que era molt difícil oi?".

"I tant que si, i l'he acabat en tres mesos!", respongué, "a la capsa hi ficava de tres a quatre anys!!".


Rigueu, era un xiste.

Anònim ha dit...

a la 2324 nomes es truca per a k s'escolti el famos gallo!

jejeje ala truxa no u borris va jejeje

Anònim ha dit...

I algu pot explicar que es exactament el "comando noctàmbulo? Estic intrigat XD!!!

Powered By Blogger