23 d’octubre 2008

Fòrum d'RPR

.secció INFORMACIÓ.

Des de l'Administració d'RPR tenim el privilegi de comunicar-vos, la nova creació fruit de les nostres mans, el nostre fòrum de conversa. Un lloc on podreu parlar obertament sobre qualsevol cosa que faci referència al nostre lloc de descans i estudi. Un lloc amb diverses seccions especialitzades per poder parlar i opinar de cada un dels temes que hi han proposats.


L'accés al fòrum és molt fàcil. Simplement teniu que clicar a qualsevol dels enllaços que apareixen a aquesta pàgina. Un el trobareu a la part superior en forma de pestanya, i sota el nom de Forum d'RPR, i l'altre el podreu trobar al lateral de la pàgina simplement clicant a sobre de la imatge que porta el nom de Fòrum. Així que ja podeu visitar-lo i registrar-vos per poder participar-hi.

Simplement s'han de complir uns pocs requisits a l'hora de formalitzar el vostre registre.

-Si empreu un nom d'usuari en el qual no se us pugui reconeixer facilment, us demanem que per tal de que nosaltres us acceptem ens envieu un correu notificant-nos el vostre pseudonim juntament amb el vostre nom real. Nosaltres ens comprometem a no revelar cap tipus d'identitat. Ex: si us feu dir Rambo, ens envieu un correu dient Rambo = (Juan Bertomeu Font).

-Si empreu un nom fàcil de reconeixer no fara falta la confirmació. Ex: Novato 301.

-Heu de saber que si no disposem d'aquestes dades no sereu acceptats al fòrum.

Esperem que sigui del vostre gust i que hi participeu. Simplement us adjuntem el correu electrònic: rpr_tgn@hotmail.com i l'enllaç del fòrum.

.Salutacions cordials l'Administració.

2 comentaris:

Radio Patio Resi ha dit...

simplement m'agradaria fer esment a la gent que té un gran sentit de l'humor. Si hem refereixo a tota aquella gent que en l'enquesta del lateral ha contestat que no es connecta mai a la pàgina. Bé deixo vola la vostra imaginació igual que ells deixen volar la seva. Mai... i com hauran pogut contestar a l'enquesta??...

Anònim ha dit...

jajaja
jo he pensat el mateix...

Powered By Blogger