04 de febrer 2009

Fetge de Ferro

.secció NITS DE FESTA.

Ara que ja sabem que el dia 19 de Febrer RPRtgn organitza una festa per celebrar el seu primer any d'activitat a la xarxa, ara ens toca explicar una de les novetats més importants que ens portarà aquesta festa.

Per primera vegada a la nostra història, pretenem dur a terme la competició Fetge de Ferro, que actualment està orfe de candidat/a. Fetge de Ferro és una competició oberta a tots els residents que hi vulguin participar, tant per a homes com per a dones, es de única categoria. La idea fonamental de la competició es determinar quin dels nostres residents té un fetge resistent al alcohol. Resistent de tal manera que sigui com el ferro.

La competició es dividirà en rondes elimintories, la primera sota el nom de "Fill de sa mare qui no se l'acabi", Amb la mateixa beguda per a tothom. Els guanyadors de cada ronda s'aniran classificant seguint aquest mètode, fins a arribar a la final amb dos únics participants. Aquests decidiràn qui es el guanyador mitjançant la proba final anomeda "El Metre". Finalment, al guanyador se l'imposarà el cinturó de guanyador i se l'hi farà entrega d'un petit obsequi.

Les normes són clares:
-Guanya el que primer es beu el contingut del seu got.
-No acceptem devolucions durant la proba i la posterior entrega dels premis. Si un participant vol retornar que vagi a parlar amb el senyor Roca.

Així que ja sabeu, la competició està oberta a tots els residents. Mesureu els vostres fetges, i considereu bé la vostra participació.

Pel que fa a la festa, les novetats s'aniràn penjant durant aquest dies en aquesta pàgina. El pagament el podeu fer directament als administradors, o bé, durant els dies, els mateixos administradors aniràn passant per les habitacions repartint les entrades amb els números dels sortejos.

.Salutacions cordials l'Administració.
Powered By Blogger