17 de març 2009

Crònica d'una mort anunciada.

.secció ENTREGUES PER FASCICLES.


Som molts els habitants d’aquesta pintoresca residència d’estudiants que d’un temps ençà venim maleint un so ja característic, que en aquells moments de relativa calma, pertorba el nostre son o si més no la nostra tranquil·litat, provocant la ira i la desesperació de més d’un resident. Com ja haureu esbrinat, m’estic referint a cert despertador amb el seu so característic que imita el cant del gall.

El passat dia 12 d’aquest mes, en un judici ràpid, el nombrat despertador fou sentenciat a mort pel seu propietari, amb la tècnica del martillo vil, concedint el privilegi d’executar la sentència a una de les persones que més ha sofert el martiri de l’animal- despertador en qüestió, és a dir Jordi Blanch (lo Truxa).

Això no obstant, els administradors d’RPR es van reunir per a estudiar el cas i decidir si el càstig i la manera d’executar-lo eren els més convenients. Després de llargues hores de deliberacions, raonaments, angusties i maldecaps, l’administració va decidir que la pena era la correcta, tot i que continuava havent-hi discrepàncies en allò referent a la manera d’executar-la, ja que no se sabia si optar per la tècnica del martillo vil o per la del parabòlic finestra fly (una tècnica molt estudiada i elaborada importada de Guantànamo).

Finalment, en un extraordinari acte sense precedents, el tribunal d’RPR va acordar aplaçar el dia d’execució de la sentència i va deliberar que la mort es produiria en un dia a determinar d’aquí a final de curs, i la tècnica utilitzada seria la de balinada i kput, és a dir, serà afusellat amb la finalitat de que tingui una mort el més digna possible (tot i que és qüestionable si la mereix o no). F

Fins al dia de l’execució, el maleït despertador serà retingut en arrest domiciliari pels administradors d’RPR, per assegurar que no pugui escapar-se de la seva sort. Tots aquells que vulgueu veure’l o dirigir-li unes paraules per últim cop, ho podeu fer posant-vos en contacte amb els administradors. Procurarem que de tant en tant pugueu continuar sentint el detestable so fins al dia de la seva mort, en que sereu informats.


.Ad. Cap.

1 comentari:

Anònim ha dit...

kikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Powered By Blogger