20 de març 2009

Sant Jordi i el Disseny.

.secció INFORMACIÓ.

Ens complau comunicar-vos que aquest any volem començar una nova iniciativa paral·lela als Premis Sant Jordi. Ens plau ignaugurar els 1ers Premis de Disseny Sant Jordi.

Tots sabem que dintre d'aquesta residència s'amaguen talents per descobrir en el món del disseny i del dibuix. Per tant des d'RPR.tgn volem descobrir-los a través d'aquests premis. Per tant procurarem que els premis es celebrin any rere any, i que cada any continguin una temàtica diferent, i aconseguir així, mostrar el talent que s'amaga dintre de cadascú.

Aquest any hem elegit com a tema, el disseny d'un nou logotip per a RPR.tgn, es a dir, els interessats en participar-hi hauran de conseguir un emblema que identifiqui la nostra organització.

Bases del concurs:

-S'han de realitzar dissenys inspirats en la creació d'un nou logotip o emblema per a RPR.tgn.
-Els dissenys han de ser originals i no han de contindre elements que puguin atemptar contra les normes morals.
-Les obres s'han de digitalitzar, en cas de que es realitzin per paper, i s'han de passar a format *jpeg o *jpg, que serà el format definitiu d'entrega dels dissenys.
-La data màxima d'entrega serà el Diumenge dia 19 d'Abril a les 23.00h. per mitjà de correu electrònic o directament als Administradors.
-El jurat el conformaran els mateixos Administradors, i la nit d'entrega dels II Premis Sant Jordi es farà públic el guanyador del concurs de disseny, al qual se l'hi farà entrega d'un obsequi acreditatiu.
-Una vegada entregat el disseny, l'autor quedarà inscrit automàticament dintre del concurs, i per tant optarà al premi.
-El disseny que guanyi, podrà ser utilitzat per renovar la imatge d'RPRtgn en futures actualitzacions.

Així que ja ho sabeu, feu esclatar aquell artísta innat que porteu alguns, i mostreu-lo a la resta del món amb la vostra primera magnífica obra. Esperem que us animeu tots. Tots els dissenys entregats (en el cas que n'hi hagi algun), seran exposats en un àlbum fotogràfic en aquesta pàgina.

.Salutacions cordials l'Administració.
Powered By Blogger