11 de març 2009

II Premis Sant Jordi

.secció NITS DE FESTA.

RPR.tgn té el plaer de tornar a convocar els Premis Sant Jordi de la Residència. En aquest cas la segona edició, i per segon any consecutiu.


Aquest premis s’organitzen amb la finalitat de donar un aire diferent al que es una festa que corre a càrrec de la Residència. Després del sopar i durant el ball, la Radio de la Resi es dedica a fer entrega d’uns premis, que fan que el simple sopar i ball, tinguin un aire més divertit i més intrigant.


Vist l’èxit que vàrem tenir l’any passat, enguany no podíem ser menys i ho tornem a organitzar. Premis que cal recordar, que corren solament a càrrec nostre, dels quals els directius de la Sant Jordi, no se’n responsabilitzen dels danys emocionals que puguin ocasionar.


Tot seguit us fem cinc cèntims de com funcionen aquest premis. Per a que ho entengueu més ràpidament, venen a ser una barreja del concurs mis i míster juntament amb l'entrega dels Oscars.


En aquesta pàgina web, es penjaran les diverses categories de les que esta format. En la primera etapa de votacions, tots els residents tenen dret, via comentari, de nomenar els seus favorits per a cada una de les categories. Quan haurà passat un cert temps, l’organització en farà un recull i una preselecció. D’aquesta preselecció en sortiran dos sistemes de vots que cadascú podrà executar voluntàriament. La primera, es farà via enquesta de web, en la qual se us facilitarà un link que us portarà a un full d’enquesta, que automàticament registrarà els vostres vots de forma anònima. Aquest sistema complementarà, al que realment tindrà validesa, que serà el vot per paper. Cada membre de la Residència tindrà dret a expedir un vot. Se li facilitarà un full de paper amb totes les categories en el qual haurà de marcar una X en cada casella que ell cregui oportú. Més d’una X en una categoria es considerarà vot nul en aquell apartat, i no es computarà. Una vegada hagueu votat, se us borarà de la llista, per tal de assegurar-nos que només voteu una vegada, i se us guardarà el vot de forma anònima. I finalment el resultats es sabran la mateixa nit dels premis.


Les categories definitives del concurs les sabreu la setmana que ve. Se us penjarà una entrada de bloc on especificarà totes les categories i les explicarà. Llavors, des d’aquell mateix instant podreu començar a proposar els vostres candidats per mitja dels comentaris que ofereix l’entrada del bloc.


Esteu atents a totes les novetats sobre aquest tema. Necessitem la vostra col·laboració incondicional.


.Salutacions cordials l'Administració.


Powered By Blogger