26 de febrer 2009

Internet.

.secció FULL DE RECLAMACIONS.

No es agradable reobrir seccions amb aquest tipus de contingut, però ens veiem obligats a alertar a la comunitat residencial sobre aquest tema.

Tots els residents de la Sant Jordi hem observat que últimament la velocitat d'Internet torna a deixar molt que desitjar. Desconeixem la causa real del succés, però reclamem que el servei es millori el més aviat possible. Es desesperant no poder enviar un correu electrònic dintre la franja anomenada com a hora punta residencial, pel que fa a la connexió a Internet.

Internet a esdevingut una eina de vital importància per a tots els estudiants universitaris, entre d'altres. Per aquest motiu demanem que es faci una revisió de la línia actual, i que si s'escau se n'amplii la velocitat, com ja es va fer en anterioritat.

Des de l'Administració d'RPRtgn volem aportar una dada que mostra la situació actual. Test de velocitat realitazat 3 vegades entre les 17.30 i les 17.45h, velocitats mitjanes obtingudes: 235 kbps de baixada (Descàrrega), i 320 kbps de pujada (Enviament). La velocitat que ens interessa a nosaltres es la de descàrrega, que es la que ens permet visualitzar els continguts de la xarxa, i que com podeu observar, s'apropa a les velocitats de la era glacial.

Així que en nom de tots els residents afectats, demanen per favor que es reinstauri la velocitat o que s'amplii, si es dona el cas de que l'actual línia no sofreix cap malvaratament. Ho demanem perquè volem un servei digne.

.L'Administració.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Val a dir que haviem fet un pas molt important en quant a la velocitat d'internet, pero sembla que des de fa uns dies hem tornat a una linia que deixa molt que desitjar. S'hauria de mirar i si s'escau fer el que sigui necessari per millorar el servei.

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, bueno. Ja tornem a estar a les mateixes, l'internet va lent. Es veritat. Però si feu el test de baixada a les 9 del matí s'obtenen aquestos resultats:
Baixada: 4001 kbps Pujada: 567 kbps .
Aquests resultats són del tot normals en una línia de les bones.

Ara bé, quan van arreglar la línia i van adequar mitjanament bé tot lo de baix, a hores puntes també treies aquestos pics de velocitat.
Proposo que tothom vagi a baix i es queixi, ja que queixant-se los de sempre no s'aconsegueix res.

Radio Patio Resi ha dit...

No obstant si fas el test a les 3 del matí obtindràs una velocitat de descàrrega al voltant de 1 Mb. Possibles motius d'aquestes relacions de velocitats. Durant la franja nocturna la velocitat augmenta però no tant, perquè part del ordinadors estan apagats ja que els seus responsables estan dormin, però també n'hi ha d'altres que els tenen engegats baixant coses de la xarxa. El perquè a les 9 del matí tens el total de la línia. Perquè molta gent que estava dormint o descarregant s'emporta els seus PCs a la facultat i deixen lliure la xarxa de la resi. El que nosaltres demanem es què la velocitat en la franja d'hores punta es mantingui estable i coherent.

Powered By Blogger