06 d’octubre 2009

Festa novatos

.secció INFORMACIÓ.

Moltes són les llegendes forjades al voltant dels murs d'aquesta residència al llarg dels anys, però de totes elles n'hi ha una de consolidada al llarg del temps que mereix una especial atenció:

Diu la tradició que tots aquells nouvinguts que vulguin tenir una vida universitària plena i obtenir bons resultats acadèmics, han de superar unes proves de valor per veure si realment són mereixedors del títol de residents de la residència Sant Jordi.

Així, un any més, els membres de la Junta de Veterania juntament amb els administradors d'RPR han organitzat una festa en la que es posarà a prova l'enginy, la fortalesa i l'ambició de tots aquells nouvinguts que vulguin tindre un lloc en la que serà la seva gran família durant la resta del curs.

Es per això que el proper dia dijous 8 d'octubre es celebrarà la Festa dels Novatos al pati central de la nostra estimada residència a les 21:30. Es prega puntualitat. Si sabeu que no podreu arribar a hora, es prega que ho comuniqueu a Marc o Pedro José.

Tots els nouvinguts hauran d'assistir en PIJAMA, sino, no se'ls deixarà entrar, ni participar, ni tampoc beure, encara que hagin pagat. Un cop allí se us donaran les instruccions a seguir a partir d'aquell moment.

Els veterans hauran d'estar allí a les 21:00 degudament equipats amb la camiseta.

Tots aquells que no us hagin passat a cobrar, podeu passar a pagar per les habitacions B-505, A-304 i B-322.

Per a qualsevol dubte també us el resoldran en aquestes habitacions (Marc, David i Pedro José respectivament).

Junta de Veterania i Administració RPR

1 comentari:

Anònim ha dit...

mmmmmmm pijama aaaaaaaarrrrrr.....

Firma: Expresident de la Junta de Veterania, i Ex administrador en cap de RPRtgn.

Me feia il·lusió ficar-ho que voleu.

Powered By Blogger