24 de març 2010

Premis Sant Jordi 2010


Un any més hem entrat a la primavera, que la sang altera, i això significa que s'apropa Sant Jordi, i amb ell un cp més la cerimònia d'entrega dels Premis amb el mateix nom.

Aquest any s'han introduït algunes novetats, com ara un sitema diferent sense utilització de mitjans electrònics, ja que tot es farà en format paper; i la introducció de dos noves categories.

El procediment a seguir consistirà en que en una primera fase de votacions es realitzaran les nominacions dels diferents candidats a cada categoria. Per a això se us entregarà un full a la vostra habitació per a que l'ompliu amb les persones que creieu que es mereixen el premi. Aquestes paperetes es recolliran i els membres de la junta de RPR realitzaran un recompte dels candidats més votats i aquests seran els que es podrán elegir en els votacions finals, que es realitzaran també en format paper i només es podrà votar un cop per persona. Podran ser candidats tant nouvinguts com veterans (excepte per a la categoria de nouvingut/da revelació), i també tindran dret a votar tant nouvinguts com veterans que es trobin residint en aquest moment a la residència.

El dia de la festa de Sant Jordi es faràn públics els resultats, i es procedirà a l'entrega de premis als afortunats i afortunades.

Les diferents categories són:

-Cavaller Sant Jordi: De tots els nois que habiten a la residència, quin creieu que es mereix ser el Cavaller dotat de la bellesa i la valentia propis d'aquest estatus. (El més guapo).

-Donzella Sant Jordi: De tote les noies de la residència, quina creieu que es mereix que li atribuieixin les dots de la puresa i la bellesa d'una Donzella. (La més guapa).

-Escuder Sant Jordi: El segon classificat de la categoria de Cavaller.

-Dama del Drac: La segona classificada de la categoria de Donzella Sant Jordi.

-Feste i Festera: Premis masculí i femení, per separat, que s'atribuiran a aquells que cregueu que no s'han perdut ninguna festa durant l'any, o que si més no han intentat estar en totes les festes.

-Pescador d'aigua Salada: Aquells nois que han tirat la canya i que per consegüent han recollit grans captures. (Al que més lliga).

-Pescador d'aigua Dolça: Tot el contrari dels anteriors, que han tirat moltes vegades la canya però no han pescat gaire. (Al que ho intenta, però no té sort).

-Sirena de Mar: Aquelles noies que amb els seus cants angelicals han aconseguit fer desviar a molts mariners cap als seus dominis, i han aconseguit que aquests es submergeixin sota les profunditats dels seus encants. (A la que ha lligat més).

-Sirena de Llac: Tot el contrari de les anteriors, han cantat, però se'ls hi han quedat les notes l'aire. (A les que ho han intentat, però han "desafinat").

-Nouvingut i Nouvinguda Revelació: Altres premis masculí i femení, per separat, que s'atribuiran a aquells que cregueu que en el dia de la Festa del Novato, o durant les primeres setmanes de curs, van fer alguna cosa que els desmarques de la resta de nouvinguts. (Categoria oberta únicament per als de primer any).

-Noi "Polvo salvatge": Aquell noi que penseu que us donaria sexe salvatge i desenfrenat, sense que calgui q sigui el més guapo o atractiu.

- Noia "Polvo Salvatge": Aquella noia que penseu que us donaria sexe salvatge i desenfrenat, sense que calgui que sigui la més guapa o atractiva.

-Friki: categoria unisex, d'entre tots el nois i totes les noies, d'algun de tots ha d'existir un noi o una noia que sigui un gran Friki. Busqueu-lo.

Per a qualsevol altre dubte podeu dirigir-vos a Marc (B-505), David (A-304), o Pedro José (B-322)
Powered By Blogger