09 de desembre 2008

Tenda d'ultramarins d'RPR.

.secció INFORMACIÓ.

Ens tornem a dirigir a tota la comunitat residencial per comunicar-vos que recentment hem assolit la costosa xifra de 6000 visites. Fet que ens a inspirat, i pel qual volem llençar una nova proposta, dintre del nostre afany per fer d'aquest bloc, un punt important en el dia dia estudiantil.

Des de aquí ens agradaria engegar la idea de crear una tenda d'articles d'RPR. Articles diversos que continguin el denominador comú d'RPR. Ens agradaria que tothom que hi estès interessat ens ho fes saber directament a nosaltres, o pels mètodes de contacte habituals. I a més que respongui la enquesta que apareixerà al lateral de la pàgina.

Estem estudiant de posar a la venta, articles bàsics, com els encenedors i bolígrafs amb el nostre logotip. També estem donant-li bastant importància a la creació de camisetes de diversos colors que continguin la nostra insígnia juntament amb algun tipus de text si s'escau. I si fos factible podríem incloure dintre de l'estoc altres articles com clauers, penjadors de mòbils i altres més.

Tot són propostes destinades a intentar maximitzar la importància d'aquest bloc, dintre de la nostra residència. I no estaria gens malament acabar el curs amb un record del nostre pas per aquests murs.

.Salutacions cordials l'Administració.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I que cony guanyareu vosaltres eeeeeeee?????? Sou uns peseteros! Tot u feu per les peles...

Sou uns cutres

Radio Patio Resi ha dit...

Així que tot ho fem per les peles? "mmmm" Quanta raó tens. No ho saps tu prou. Clar que si, es que des de principi de curs no vegis els diners que hem guanyat gestionant aquest bloc, impulsant noves iniciatives, bé, en fi, fen el que fem. Mira ara portàvem previst fer un viatge a costelles dels diners que hem guanyat, perquè clar al ser un conjunts sense ànim de lucre, rebem diners des de totes les parts administratives. Si vols, fins hi tot podries venir-hi tu i tot.
I sort que guanyem diners fen el que fem, perquè si no, l'any passat no haguéssim pogut pagar els premis Sant Jordi. I siguem sincers, aquesta pàgina genera uns ingressos bestials, sinó com creus que ens dedicaríem a postejar. Quina altra raó tindríem? Les ganes de fer coses? Les ganes d'aportar diversió? El companyerisme? Que va!! Tot això no omple la cartera, només omple el cor. Una cosa de la qual en tens falta tu i molt. Per això podries venir de viatge amb nosaltres, perquè seria de la única forma que et sentiries realitzat en aquesta vida.
Res més, bé si, si teniu que entrar a penjar comentaris, val la pena que doneu la cara, ja que tantes vegades sa reclamat, no per res, sinó per a que la resta de companys coneguin amb qui comparteixen residència.
Als altres Gràcies.

Admin tècnic ha dit...

Crec que no entenem el concepte... Fem això perquè ens agrade. Ens agrade passar un munt de rato davant de l'ordenador provant de fer una pàgina que sigui "guay". Ens passem un munt de rato fent coses i cosetes per vosaltres. Festes? Botellons? Samarretes pels veteranos? Una pàgina web que fins i tot surt publicada a la revista Club resa!!!!
Que et penses que ens paguen? Ho fem perquè volem, sisi, som així de rucs. Però ens agrada perquè en el fons u som. Som els rucs de la Sant Jordi que hem fet una pàgina web (o un bloc). Tot per vosaltres.

Admin. Tècnic o Marc S. Jordà fora d'aquest racó d'Internet que compartim amb tots vosaltres.

A tots mil gràcies.

Anònim ha dit...

Senzillament no faré cap comentari al respecte de l'afirmació de que som uns pesseteros. Crec que el fet d'escriure aquest comentari ja deixa clar quin tipus de persona ets. El que hauries de fer es donar la cara i dir qui ets. Ets un covard.

Administrador Adjunt (Pedro José Carapuig Garcia). B-322

PD: A veure si tens el que sa de tenir per criticar amb noms i cognoms.

Powered By Blogger